Bra webbhotell


Vad är webbhotell? Bra webbhotell Billigt webbhotell Egen domän Köpa domän
Gratis domän Gratis webbhotell Egen hemsida gratis Linux eller Windows webbhotell Domänparkering
Domännamn å ä ö Webbhotell porr Webbhotell återförsäljare Byta webbhotell Bästa webbhotell
Webbhotell blogg Lediga domännamn Svenska webbhotell Webbhotell Wordpress Hemsidor mallar gratis
Subdomän Billiga domäner Webbhotell test Välja webbhotell Webbhotell jämförelse
Domänregistrering Stabilt webbhotell Registrera domännamn Webbhotell företag Vem äger domänen
Domäner till salu Gratis .se domän Webbhotell Joomla Webbhotell PHP

Hur väljer man ett bra webbhotell?Vad utmärker ett bra webbhotell? Först och främst är det viktigt att det inte ligger nere så mycket. Man vill ju inte att besökarna ska få ett felmeddelande när de går in på ens hemsida. Sedan vill man ha ett bra pris. Om du bara vill ha en enkel hemsida som inte kommer att ta emot så många besökare räcker det att betala ca 18 kronor per månad inklusive moms.

Kontrollera hur lång bindningstiden är på webbhotellet. Om du måste skriva upp dig för två år kan du ju inte ändra dig om du inte skulle vara nöjd. Det vanliga för Skandinaviska webbhotell är att man faktiskt måste betala för ett helt år på en gång. Kolla också om priserna gäller inklusive eller exklusive moms. Däremot Godaddy (som den här sidan ligger på) accepterar att man har sidan hos dem tre månader i taget. Om webbhotellet lockar med ”obegränsad bandbredd” ska man dra öronen åt sig. Naturligtvis finns det ingenting som heter obegränsad bandbredd och folk som haft sina hemsidor på sådana webbhotell verkar i högre utsträckning ha fått klagomål från webbhotellet att de har haft för mycket trafik på sina hemsidor. Nej, raka kort är att föredra och riktigt bra webbhotell brukar ange hur mycket trafik du kan ha varje månad.

One är ett webbhotell som är både bra och dessutom utav de billigaste i Sverige.

Lockas inte heller att välja ett webbhotell bara för att det erbjuder gratis blogg, bildgalleri eller hemsidesmallar om du inte har enorm tidsbrist eller känner dig väldigt oteknisk. Sådana här saker är enkla att fixa på andra sätt. På den här sidan tar vi upp hur du fixar din egen blogg och gratis hemsida. Det är bättre att välja ett webbhotell som håller på de viktiga punkterna i stället, det vill säga ligger uppe hela tiden och sådant.

Bra webbhotell har dessutom forwarding av email och gärna för många användare, till exempel: kalle@example.com, lotta@example.com osv. Emailforwardingen fungerar så att du kan låta adressen gå till vilken mailbox som helst – din Hotmail eller emailen du har hos din Internetleverantör till exempel. Ett bra webbhotell har också ofta en huvudmailbox på sin server. Fördelen med denna är att du kan använda den för att skicka mail vilka syns att de kommer från din domän. Vid forwarding kommer det ju fortfarande att synas att du skickar dem från till exempel en hotmailadress.

Tänker du använda asp-script, php-script och databaser? Då är det viktigt att webbhotellet stödjer det. Bra webbhotell gör ofta det. Det här är viktigt om du ska lägga upp en gratis hemsida såsom Wordpress.